ENERGETIKArs.com :: PINTEREST.rs Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Otkaz ugovora o radu Cerovcu i Bajiću

Objavljeno u FINANSIJE

irb-rs2BANJALUKA, Uprava Investiciono-razvojne banke Republike Srpske jednoglasno je danas donijela odluku o prestanku radnog odnosa, otkazom ugovora o radu,  rukovodiocima odjeljenja Banke Draganu Cerovcu i Nikici Bajiću, saopšteno je iz IRB RS.

Odluka je donesena na prijedlog disciplinske komisije koja je provela postupak za utvrđivanje odgovornosti radnika i utvrdila da su radnici odgovorni za povrede radnih obaveza.

U saopštenju se navodi da je Dragan Cerovac  odgovoran za zloupotrebu položaja s drugim štetnim posljedicama po poslodavca, kršenje etičkog kodeksa i drugo ponašanje kojim se nanosi šteta interesima poslodavca.

Nikica Bajić je kako se navodi u saopštenju odgovoran zbog kršenja etičkog kodeksa i drugog ponašanja kojim se nanosi šteta interesima poslodavca ili se osnovano može zaključiti da dalji rad radnika kod poslodavca ne bio moguć.

Na donesenu odluku Uprave radnici imaju pravo prigovora.

Više

Ključne riječi:  

Komentari |


Komentari (2)

  • Bimbo

    O bilo je konacno i vrijeme! Cerovac godinama radi za Jovu Vidovica i prije IRB-a, kada je radio u Direkciji za privatizaciju, a Bajic je poznat odranije (dokaz http://forum.6yka.com/viewtopic.php?t=13)

  • Heza

    Nek ih Jovo Vidovic vodi svojoj kuci, na svoj kazan !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+