ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Novi Stanić Techno Shop

Objavljeno u TRGOVINA

SARAJEVO, Preduzeće “Stanić Trade” otovorilo je u sarajevskom tržnom centru “Mercator” svoj do sada najveći “Stanić Techno Shop” u BiH koji se prostire na 600 metara kvadratnih.
“Ovo je naš šop u Sarajevu i osmi u BiH, a planiramo otvaranje novih radnji”, rekla je Aida Šehović, marketing manadžer “Stanić Tradea”.
U novootvrenom šopu pred standardnog asortimana bijele i smeđe tehnike renomiranih marki izdvajaju se laptopi, računarske konfiguracije i sva dodatna računarska oprema. U narednih sedam dana kupci će u ovom šopu moći kupovati po sniženim akcijskim cijenama.

Komentari |


Komentari (2)

  • Dragisa Spremo

    Gdje se i kako u Banja Luci može nabaviti Vaš trimer (mašina) za šišanje, u reklamnom katalogu označen Filips trimer QC 5005, sa prodajnom cijenom 39,00 KM.

  • Igor

    Ej AidA,Und neki prodajni objekat u Neumu,a u njemu i dio za izradu fotografija kako sa pilmskih foto aparata tako i sa digitalnim sistemom a sada ti odaberi pored standardnih velicina fotografija i neke bonus tj extra size for memori npr! HVALA!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+