ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Novi pokušaj prodaje imovine Bobar banke

Objavljeno u FINANSIJE

BIJELJINA – Bobar banka u stečaju na licitaciji zakazanoj za 12. oktobar ponudiće na prodaju 31 nekretninu procijenjenu na 1,7 miliona KM.

Prodaje se, između ostalog, poslovni prostor na Palama po početnoj cijeni od 183.474 KM, zatim stambeno – poslovna zgrada, pomoćna zgrada i dvorište u Bijeljini za 153.839 KM, kao i voćnjak, stambena zgrada, pomoćne zgrade i dvorište u Brčkom za 119.709 KM.

Na licitaciji će biti ponuđena i zgrada odnosno poslovni objekat i ekonomsko dvorište u Trebinju po cijeni od 113.285 KM kao i stambena zgrada i dvorište na Sokocu za 109.898 KM te još nekoliko kuća, stanova i poslovnih prostora.

Na proteklim licitacijama za podaju pokretne i nepokretne imovine Bobar banke u stečaju nije bilo velikog interesa kupaca, pa su tako na posljednjoj licitaciji održanoj prošle sedmice prodate samo auto – gume i imovina u Ugljeviku, dok za 23 nekretnine banka nije uspjela da nađe kupca.

CAPITAL: M. Č.

Ključne riječi:  , , , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+