ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Ne tretirati Telekom kao javno preduzeće

Objavljeno u TELEKOMUNIKACIJE i IT

BEOGRAD, Sindikati Telekoma Srbija saopštili su da država treba da prestane da tretira Telekom Srbija kao javno preduzeće i da treba da prestane da na tu kompaniju primjenjuje propise koji se odnose na javna preduzeća.
U zajedničkom saopštenju Sindikati Telekoma traže da se menadžmentu daju odriješene ruke i da se Telekom ne iscrpljuje u ime države.
“Ako država nastavi da organičava poslovanje Telekoma i nastavi da ga tretira kao javno preduzeće, onda će biti odgovorna što Telekom ne može da se trka s konkurencijom”, navodi se u saopštenju povodom tvrdnji predsjednika Srbije Borisa Tadića da Telekom ne može biti konkurentan s globalnim telekomunikacionim kompanijama.  Emg.rs

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+