ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Na Banjalučkoj berzi najtraženije obveznice

Objavljeno u FINANSIJE, TRŽIŠTE KAPITALA

BANJA LUKA, Na današnjem trgovanju na Banjalučkoj berzi ostvaren je promet od 140.271,59 KM, kroz 27 transakcija. Vrijednost BIRS indeksa se nije promjenila i iznosi 566,19 poena, kao ni brijednost FIRS indeksa i iznosi 1.795,92 poena.

Na službenom berzanskom tržištu lista B najveći promet je ostvaren akcijama Telekoma Srpske a.d. Banja Luka, a trgovalo se u iznosu od 8.568,61 KM, po prosječnoj cijeni od 1,09 KM po akciji.

Ukupan promet obveznicama na današnjem trgovanju iznosio je 131.193,92 KM. Najviše se trgovalo obveznicama Republika Srpska – stara devizna štednja 7 u vrijednosti od 76.860,32 KM. Nije bilo promjene prosječne cijene.

Od hartija od vrijednosti na slobodnom tržištu najveći promet je ostvaren akcijama emitenta Glas Srpski – trgovina a.d. Banja Luka, a trgovalo se u iznosu od 132,60 KM, po prosječnoj cijeni od 0,30 KM. Fena

 

Ključne riječi:  , , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+