ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

M:tel – Specijalni poklon-bon za pretplatu od 60 do 120 KM

Objavljeno u TELEKOMUNIKACIJE i IT

BANJALUKA, Kompanija “M:tel” pripremila je specijalni poklon-bon za uštedu na mjesečnoj pretplati za sve koji se odluče da postanu internet korisnici ili tu uslugu već koriste.

“Za tarifne modele `Hobi`, `Optima` i `Ekspert` dobićete poklon-bon vrijedan 60 KM sa PDV-om, a za internet tarifni model `Maks`, poklon-bon iznosi čak 120 KM sa PDV-om”, saopšteno je iz ove kompanije.

Vrijednost poklon-bona raspoređuje se na 12 mjeseci i oduzima od cijene mjesečne pretplate odabranog paketa.

Izbor “M:tel”-ovog internet paketa uz fantastične brzine i pouzdanost, omogućava i bežičnu vaj-faj konekciju za internet bez dodatnih kablova u kući.

Ponuda poklon-popusta na pretplatu važi do 31. maja ove godine.

“M:tel”-ovi internet paketi `Hobi`, `Optima`, `Ekspert` ili `Maks` se, uz mjesečnu pretplatu od 24,90 do 59,90 KM, od sada se mogu koristiti po još većim brzinama.

Prema IPSOS-ovom istraživanju tržišta iz januara ove godine, kompanija “M:tel” je prvi izbor internet provajdera na teritoriji gdje pruža usluge interneta. Srna

Ključne riječi:  , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+