ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

M:tel – Dodatni benefiti uz paket “Open trio ekstra”

Objavljeno u TELEKOMUNIKACIJE i IT

BANJALUKA,  Kompanija “M:tel” korisnicima koji se odluče za paket “Open trio ekstra” nudi dodatne benefite koji podrazumijevaju asistenciju u kući u slučaju potrebe za uslugama električara, vodoinstalatera, staklara ili bravara.

Dodatni benefiti su i medicinska asistencija u slučaju potrebe za ljekarom, zaštita od zloupotrebe platnih kartica na bankomatima i POS terminalima, na internetu i slično, kao i asistencija na putu.

Osim usluga asistencije, svi koji se odluče na ovaj paket do kraja novembra dobijaju i do 200 KM na “Adiko viza” poklon kartici, saopšteno je iz “M:tela”.

U ovaj paket je uključena i besplatna usluga “Open tu gou” na dva uređaja, “AXN” videoteku, “Minimaks plus” videoteku, te ostale pogodnosti. Srna

Ključne riječi:  , , , ,

Komentari |


Komentari (3)

 • andre

  ….asistenciju u kući u slučaju potrebe za uslugama električara, vodoinstalatera, staklara ili bravara.
  Pa izgleda da se oni najmanje bave telekomunikacijama

 • Neba

  Vulkanizerska radnja “kod mtela” s.p.

 • Mile Radisic

  Ja sam im izdao poslovni prostor pod vrlo dobrim uslovima za mene. Želim im puno sreće tokom idućih 10 godina koliko traje ugovor.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+