ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

M:tel – Besplatan paket asistencija za nove korisnike

Objavljeno u TELEKOMUNIKACIJE i IT

BANJALUKA,  Kompanija “M:tel” obezbijedila je besplatan paket usluga asistencije za sve koji do kraja godine postanu korisnici postpejd tarife “Moj miks standard”, paketa “Open IPTV mini”, “IPTV net standard” ili “Open trio ekstra”, ili ukoliko su “VIP” ili “Klasik” članovi “M:biz” kluba.

U okviru najnovije ponude, kompanija “M:tel” će u saradnji sa svojim partnerima čak godinu dana obezbijediti i različite usluge asistencije, kao što je asistencija u kući kad je potreban servis električara, vodoinstalatera, staklara ili bravara, te medicinska asistencija, kada je potreban ljekar u kući.

Asistencije podrazumijevaju i zaštitu od zloupotrebe platnih kartica na bankomatima i POS terminalima, na internetu i slično, te asistenciju na putu koja podrazumijeva prevoz vozila u slučaja kvara ili u slučaju saobraćajne nezgode na području BiH.

Iz “M:tela” dodaju da asistencije podrazumijevaju i besplatne usluge u partnerskim radionicama, popuste na kupovinu goriva, kao i mogućnost registracije vozila na rate i još mnogo toga.

“Vaše je samo da do kraja godine postanete korisnik kompanije `M:tel` ili obnovite ugovor za neku od navedenih usluga, i to na period od 24 mjeseca”, poručuju iz “M:tela”.

Više informacija o ovoj ponudi mogu se dobiti pozivom na broj 0800-50-000. Srna

Ključne riječi:  , , , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+