ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Most kod Beške biće potpuno završen do septembra

Objavljeno u OSTALO

BEOGRAD, Novi most preko Dunava kod Beške u dužini od 2.205 metara, biće potpuno završen do kraja septembra ove godine, najavio je danas zamjenik direktora projekta Slobodan Mitrović iz austrijske Alpine.

Mitrović je rekao da su radnici angažovani 24 sata dnevno i da će sljedeće sedmice svečano biti spojen centralni raspon mosta na Dunavu u dužini od 210 metara, koji je među najdužim u svijetu.

Do polovine jula biće gotova kompletna betonska konstrukcija mosta, a do sada je u most ugrađeno 65.000 kubnih metara betona, 41 kilometar kablova za prenaprezanje i između 7.000 i 8.000 tona armature, izjavio je on novinarima, tokom posjete gradilištu predstavnika Inženjerske komore Srbije i Bugarske. Tanjug

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+