ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Mirko Stojčinović imenovan za pomoćnika direktora u RUGIP-u

Objavljeno u EKSKLUZIVNO, OSTALO

BANJALUKA, Vlada Republike Srpske imenovala je bivšeg zamjenika pravobranioca u Banjaluci Mirka Stojčinovića za pomoćnika direktora za poslove nadzora u Republičkoj upravi za geodetske i imovinsko-pravne poslove, prenosi portal CAPITAL.

„Mirko Stojčinović postavlja se za pomoćnika direktora za poslove nadzora u Republičkoj upravi za geodetske i imovinsko-pravne poslove na period od pet godina“, navodi se u rješenju Vlade RS.

Vlada je na istoj sjednici donijela i rješenje o razrješenju dosadašnjeg vršioca dužnosti direktora za poslove nadzora Nenada Bajića.

Stojčinovića je za ovu funkciju Vladi RS predložila Agencija za držanu upravu RS nakon obavljenih intervjua sa pet kandidata koji su ispunjavali uslove propisane konkursom.

Stojčinović je polovinom februara podnio ostavku na funkciju zamjenika pravobranioca u Banjaluci, zajedno sa tadašnjim glavnim pravobraniocem RS Danijelom Novaković koja je nedavno preminula.

Novakovićeva i Stojčinović su podnijeli ostavke nakon burne rasprave u Narodnoj skupštini RS sredinom decembra prošle godine kada je ona iznijela brojne zamjerke na rad zamjenika pravobranioca u Banjaluci, te otkrila da joj je prijetio zbog njenog angažovanja da se ispoštuje zakonska procedura u slučaju zemljišta Poljoprivredne škole u Banjaluci.

Ona je tada podnijela i inicijativu za njegovo razrešenje. Zamjerke na rad zamjenika republičkog pravobranioca Mirka Stojčinovića imao je i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić koji je u pismu upućenom ministru pravde RS Antonu Kasipoviću naveo da je Stojčinović nanio veliku štetu gradu Banjaluci.

CAPITAL: M. Čigoja

Ključne riječi:  , , , , , ,

Komentari |


Komentari (6)

 • Sikanirani

  Jbm ti pravdu i obraz i sve sto uz to ide!

 • Jovan

  Zena umrije i nikom nista.Dno dna od morala!

 • Insajder

  Fuj… pa ti budi posten u ovoj drzavi i drustvu…

 • XYZ

  Sta to bese mozak? Sad ce da nadzire sve gdje je bio stranka u postupcima pred RUGIPP a ispred PRS, zanimljivo

 • Puuuu

  E bas zanimljivo,zena mlada umrije zbog nemoci pred ovakvima a on jos i nagradjen!

 • RADNICI RATARSTVA U STEČAJU

  Žena nije mogla da izdrži sa KRIMINALCIMA. To je strašno šta se radi u ovoj Republici Srpskoj. Lopovi iz Pravobranilaštvo su se umešati i kod nas u “RATATSTVU” NOVA TOPOLA ali neće moći pa po cijenu života.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+