ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

“Magareći sir” od 1.000 evra samo kod Novaka Đokovića?

Objavljeno u ZANIMLJIVOSTI

NOVI SAD, U Novom Sadu predstavljen je “Magareći sir”, u svijetu jedinstven mliječni proizvod od magarećeg mlijeka, koji košta 1.000 evra za jedan kilogram, a moći će da se kupi najvjerovatnije samo u restoranima svjetskog teniskog šampiona Novaka Đokovića.

Riječ je o najnovijem proizvodu Specijalnog rezervata prirode “Zasavica”, koji će se prodavati u pakovanjima od 50 grama po cijeni od 65 evra, a moći će da se kupi samo na dva mjesta u svijetu.

“Taj sir moći će da se kupi najvjerovatnije samo u restoranima svjetskog teniskog šampiona Novaka Đokovića, kojima smo ponudili poslovnu saradnju, i još jednoj kući sa kojom treba da sklopimo ugovor”, rekao je novinarima u Novom Sadu upravnik “Zasavice” Slobodan Simić.

Sir ima enormnu cijenu zbog veoma komplikovanog načina proizvodnje, ali i činjenice da se nigdje drugo u svijetu ne proizvodi osim u Srbiji.

“Magareće mlijeko veoma je slično ljudskom, jer u sebi ima svega jedan odsto masti, tako da ga mogu piti i mala djeca. Prepuno je ljekovitih svojstava a naročito pomaže kod liječenja astme i bronhitisa, kako kod odraslih tako i kod djece”, istakao je Simić na promociji sira. Srna

Ključne riječi:  , , , ,

Komentari |


Komentari (1)

  • Мирослав Спасовић

    Ма нема проблема, снобови који буду купили моћи ће одмах да ричу као магарци, јер друго и нису.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+