ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Lagerfild dizajnirao flašicu Koka kole

Objavljeno u VIJESTI IZ SVIJETA, ZANIMLJIVOSTI

NJUJORK, Kada se udruže jedan od najboljih savremenih dizajnera i vjerovatno najpoznatiji svjetski brend, uspjeh je garantovan. Karl Lagerfild je dizajnirao limitiranu seriju flašica dijetalne Koka kole.
Zaboravite na “Rej Ban” naočare i predimenzionirane šešire, jedan od novih hit modnih dodataka ovog ljeta biće flašica dijetalne Koka kole. Karl Lagerfild se iskazao na više polja, ali je u svom prebukiranom rasporedu između dizajniranja, režiranja, glume, fotografisanja i otvaranja frizerskih salona, našao vrijeme da napravi drugu kolekciju flašica čuvenog pića, u limitiranoj seriji.

“Šanelov” kreativni direktor je veliki obožavalac Koka kole. Navodno je 2001. godine smršao 40 kilograma tako što je pio samo ovo piće i jeo povrće kuvano na pari.

– Kao što već svi znaju pijem dijetalnu Kolu i ništa drugo, noću i danju- rekao je Lagerfild.

U prvoj kolekciji na flašici je bila njegova silueta sa konjskim repom. Nova kolekcija koristi istu paletu boja- crno, bijelo, pink, ali tu su i linije, tufne, zvjezdice.
Koka kola se približila modnom svjetu još 2003. Do sada flašice su dizajnirali kreatori modnih kuća Metju Vilijamson, Đanfranko Fere, Marni i Roberto Kavali, prenose agencije.

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+