ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Kompanija Stan Tech dobitnik nagrade za investiciju godine

Objavljeno u OSTALO

BEOGRAD, Beogradska kompanija za proizvodnju sistema za pakovanje i automatizaciju proizvodnih procesa Stan Tech dobitnik je nagrade za investiciju godine Aurea 2011. za konstrukciju i proizvodnju automatske mašine za sječenje luka.
Nagradu koju dodjeljuje poslovni portal E-kapija pobjedniku je uručio direktor kompanije Fijat automobili Srbija Đovani de Filips, koji je istakao da su inovacije siguran put ka uspjehu u svim oblastima poslovanja. On je rekao da nagrada Aurea promoviše revolucionarne i inovativne ideje i da takve manifestacije ohrabruju pojedince i kompanije da se razivijaju i napreduju.

Tehnički direktor kompanije Stan Tech, u kojoj je zaposleno oko 30 ljudi, Miodrag Đurić kazao je poslije dodjele nagrade da im je to prva nagrada na domaćem tržištu jer je kompanija do prije dvije godine poslovala uglavnom na američkom. “Mašina može dnevno da isječe oko 20 tona luka i namijenjena je restoranima brze hrane”, kazao je on i dodao da kompanija pregovara sa jednom holandskom firmom da mašinu osposobi za sječenje krastavaca. Beta

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+