ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Komercijalna banka odobrava kredite sa fiksnom kamatom

Objavljeno u FINANSIJE

BEOGRAD, Komercijalna banka počela je danas da odobrava gotovinske – nenamjenske kredite sa fiksnom kamatom, na rok do 84 mjeseca i iznos do 800.000 dinara, saopštila je ta banka.

Kredit mogu da dobiju klijenti banke, ali i fizička lica koja nemaju otvoren tekući račun kod Komercijalne banke, navodi se u saopštenju.

Ova vrsta kredita je namijenjena fizičkim licima sa stalnim izvorima primanja (radni odnos i penzioneri), a za klijente banke, za kredite do 500.000 dinara nije neophodan ni žirant, saopštila je Komercijalna banka.

Potrošačke kredite, takođe na 84 mjeseca i do 800.000 dinara, mogu da dobiju klijenti banke, kao i građani koji nemaju otvoren račun u Komercijalnoj banci. I ovi krediti mogu da se koriste uz fiksnu kamatu, a za klijente Banke i bez obaveze obezbjeđenja žiranata, za iznose do 500.000 dinara.

Uvođenje fiksnih kamata znači da će visina anuiteta ostati ista u toku čitavog perioda otplate kredita, pružajući klijentima mogućnost da realno sagledaju visinu svojih finansijskih obaveza i u budućnosti. Emg.rs

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+