ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Klub potrošača Srednje Bosne pokrenuo veb portal

Objavljeno u OSTALO

TRAVNIK, Klub potrošača Srednje Bosne pokrenuo je prvi veb portal u BiH koji je namijenjen promociji potrošačke kulture i zaštite interesa potrošača s ciljem uvođenja reda u ovu oblast.

“Ekonomska situacija i izuzetno težak položaj potrošača u cijeloj BiH sva udruženja ovog tipa stavljaju u veoma važan, ali i težak položaj u društvu, koji nas tjera ne samo na više rada, nego i na postavljanje novih standarda i kriterijuma kvaliteta u oblasti zaštite potrošača”, rekli su predstavnici Kluba na današnjoj konferenciji za novinare u Travniku.

Oni su predstavili i projekt “Koliko potrošiš, toliko i platiš”, u okviru kojeg je Klub potrošača Srednje Bosne partner Centrima civilnih inicijativa. Ovaj projekat biće sproveden na području Travnika i Zenice.

“Projekti koje smo pokrenuli samo su početak, jer nas u saradnji sa institucijama, drugim udruženjima i samim potrošačima očekuje još mnogo posla”, ističu predstavnici Uprave Kluba.

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+