ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Instagram i na uređajima sa operativnim sistemom Windows 10 Mobile

Objavljeno u TELEKOMUNIKACIJE i IT, VIJESTI IZ SVIJETA

instagramSAN FRANCISKO, Popularna društvena mreža za dijeljenje fotografija, Instagram, od sada je dostupna i za uređaje koji koriste operativni sistem Windows 10 Mobile.

Radi se o beta verziji koja je od danas dostupna za preuzimanje sa Windows Storea. Istina, Instagram ima stariju aplikaciju za Windows Phone 8 koja je kompatibilna s Windowsom 10 Mobile, ali joj nedostaju ključne mogućnosti kao što je slanje poruka između korisnika, a moguće je objaviti isključivo kockaste fotografije.

Nova verzija za Windows 10 Mobile je veoma slična verziji Instagrama za iOS, koja nudi nove opcije, razmjenu poruka, dijeljenje fotografija i klipova. Kompanija traži od korisnika da prijave eventualne probleme, a to čine kada protresu uređaj.

Ipak, već postoje neki problemi pri logovanju pomoću Facebooka, a ne radi ni “share to” opcija. Kreiranje i uređivanje fotografija zasad nije baš stabilno.

Instagram još uvijek nema aplikaciju za iPad jer se fokusirao isključivo na “pametne” telefone. Klix.ba

Ključne riječi:  , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+