ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Industrijska zona za strane investitore i veći broj zaposlenih

Objavljeno u PRIVREDA

ŠID,  Predsjednik Pokrajinske Vlade Vojvodine Igor Mirović izjavio je juče da će opština Šid, izgradnjom industrijske zone Adaševci, imati mogućnost da privlači domaće i strane investitore, što će rezultirati povećanjem broja zaposlenih. 

Nakon obilaska mjesta izgradnje pristupne saobraćajnice industrijskoj zoni Adaševci, Mirović je rekao novinarima da će Pokrajinska vlada nastaviti sa investiranjem u gradnju industrijskih zona u Vojvodini.

Saobraćajnica je duga 784 metra, a kada bude završena omogućiće pristup radnoj zoni.

Projekat izgradnje industrijske zone u Šidu, vrijedan je oko 33 miliona dinara /oko 251.200 evra/, a zajednički ga finansiraju AP Vojvodina i opština Šid. Srna

Ključne riječi:  , , , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+