ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Google najuspješnija “digitalna” kompanija u SAD-u

Objavljeno u TELEKOMUNIKACIJE i IT, VIJESTI IZ SVIJETA

MOUNTAIN VIEW, Google je najuspješnija američka kompanija u sektoru digitalnih medija, pokazuje lista koju je po prvi puta pripremio portal paidContent.
Na popisu 50 kompanija pri vrhu se nalaze poznati tehnološki giganti kao što su Apple, Microsoft i AT&T. Visoko 10. mjesto zauzela je najveća svjetska društvena mreža Facebook. Lista paidContenta bazira se na prihodima od prodaje, odnosno njihovim procjenama, ukoliko nisu javno objavljeni. U obzir su pritom došle kompanije koje ostvaruju prihode direktno od internet oglašavanja ili prodaje online sadržaja, što znači da u proračun nisu ulazili prihodi koje kompanije ostvaruju u drugim segmentima (poput npr. prodaje elektroničkih uređaja). Poslovni.hr

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+