ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

“Eni” istražuje naftu u Ukrajini

Objavljeno u ENERGETIKA, VIJESTI IZ SVIJETA

KIJEV, Ukrajinska vlada i italijanska energetska kompanija “Eni” potpisale su danas memorandum o saradnji u istraživanju i eksploataciji fosilnih goriva na teritoriji Ukrajine, objavilo je ukrajinsko ministarstvo za ekologiju i prirodna dobra.
“Kompanija i ministarstvo su usaglasile načine saradnje u proučavanju zajedničkih inicijativa na sektoru tradicionalnih i neklasičnih resursa gasa i nafte”, objavljeno je u saopštenju na sajtu ukrajinske vlade.

“Dvije strane su potpisale memorandum o uzajamnom razumijevanju i osnovnim smjernicama saradnje”, navodi se u saopštenju koje prenosi Rojters. Tanjug

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+