ENERGETIKArs.com :: PINTEREST.rs Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Ekonomija nema vremena za čekanje

Objavljeno u PRIVREDA

SARAJEVO,  ASA grupacija podržava Sarajevo biznis forum od njegovog osnivanja, a osim logističke podrške, ova grupacija će ove godine međunarodnim investitorima predstaviti infrastrukturni projekat za obezbjeđivanje udobnosti življenja.

        Iz ASA grupacije danas je najavljeno da će na Biznis forumu predstaviti i vrijednosti svog cjelokupnog poslovnog sistema.

„Podržavamo Forum, jer gajimo iste vrijednosti, a tu se prije svega izdvaja posvećenost razvoju BiH“, kaže rukovodilac korporativnih komunikacija ASA grupacije Vedran Peršić.

Prema njegovim riječima, BiH trebaju nova radna mjesta, a poslovni sistem koji okuplja firme članice ASA i Prevent grupacije u prošloj je godini na tom planu dao značajan doprinos domaćoj ekonomiji.

„Prevent je u 2010. godini otvorio više od 1 000 novih radnih mjesta. Grupacija će i u ovoj godini nastaviti širiti poslovanje“, istakao je Peršić.

        Tokom ovogodišnjeg Sarajevo biznis foruma investitori će imati na raspolaganju više od 20 vozila Folksvagen koncerna koje je obezbijedila ASA grupacija.

Više

Komentari |


Komentari (0)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+