ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Ekonomija nema vremena za čekanje

Objavljeno u PRIVREDA

SARAJEVO,  ASA grupacija podržava Sarajevo biznis forum od njegovog osnivanja, a osim logističke podrške, ova grupacija će ove godine međunarodnim investitorima predstaviti infrastrukturni projekat za obezbjeđivanje udobnosti življenja.

        Iz ASA grupacije danas je najavljeno da će na Biznis forumu predstaviti i vrijednosti svog cjelokupnog poslovnog sistema.

“Podržavamo Forum, jer gajimo iste vrijednosti, a tu se prije svega izdvaja posvećenost razvoju BiH”, kaže rukovodilac korporativnih komunikacija ASA grupacije Vedran Peršić.

Prema njegovim riječima, BiH trebaju nova radna mjesta, a poslovni sistem koji okuplja firme članice ASA i Prevent grupacije u prošloj je godini na tom planu dao značajan doprinos domaćoj ekonomiji.

“Prevent je u 2010. godini otvorio više od 1 000 novih radnih mjesta. Grupacija će i u ovoj godini nastaviti širiti poslovanje”, istakao je Peršić.

        Tokom ovogodišnjeg Sarajevo biznis foruma investitori će imati na raspolaganju više od 20 vozila Folksvagen koncerna koje je obezbijedila ASA grupacija.

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+