ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Domaći proizvođači na drugom “Eko festu”

Objavljeno u PRIVREDA

TUZLA, U organizaciji Udruženja “Farm” iz Tuzle danas i sutra u Tržnom centru “Sjenjak” na Brčanskoj Malti održava se drugi po redu sajam “Eko fest”.  Na Sajmu se predstavljaju proizvođači domaćeg, organski i prirodno uzgojenog autohtonog voća, povrća, meda i drugih proizvoda. Cilj je, ističu organizatori, direktnim susretom povezati proizvođača s potrošačem.

“Na ovaj način želimo zaštititi kupca od neorganskih kancerogenih proizvoda, a i proizvođača stvaranjem ugodnog ambijenta i mogućnosti da prezentira i plasira vlastiti proizvod direktno kupcu, te da ga uputi i edukuje o kvalitetu ponuđenog proizvoda i da svojim imenom stoji kao garancija iza ponuđenog proizvoda”, navode iz Udruženja “Farm”.

Prvi “Eko fest” održan je 12. i 13. marta, a iz Udruženja poručuju da će nastaviti sa održavanjem manifestacije svakog mjeseca. Fena

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+