ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Dodik: Vraćanje plata i penzija za još pet odsto

Objavljeno u FINANSIJE

dodikBANJALUKA, Budžetskim korisnicima plate će od nove godine biti vraćene za još pet odsto. Toliko će biti povećane i penzije, potvrdio je za RTRS predsjednik Republike Milorad Dodik.

Dodik je naglasio da RS sa isplatima penzija ima velike probleme koji su u vezi sa porastom broja penzionera, ali i onih koji su do njih došli raznim oblicima manipulacije.

Spekulacije o smjeni premijerke Željke Cvijanović, Dodik je odbacio.

On je naglasio da ima dobru saradnju sa premijerkom i da Vlada RS bez obzira na ekonomsku krizu u svijetu održava fiskalnu stabilnost.

Predsjednik Republike Srpske je rekao da vjeruje da će Željka Cvijanović biti predsjednik Vlade ne samo do izbora, već i nakon njih. (RTRS)

Ključne riječi:  , , , , , ,

Komentari |


Komentari (2)

  • dragan

    nevjerujem da ce Cvijanovic bit posle izbora. ovde jedino bujetski korisnici zive. ljdi sa dializom protestuju nemaju nista, ljudi na birovo nedobijaju pomoc ni 20km. A onijem na budjetu malo je 1000km treba im jos povecat.

  • Bijedni penzioner!

    Predsedniče!
    Samo iz Fonda PIO izbacite sve koji su ostvarili penziju po bilo kom drugom osnovu osim po radnom stažu, a ostale i te kako Vi kažete ”manipulatore” finansirajte iz državnog budžeta i eto rješenja. Pravda će biti zadovoljena, prema istinskim penzionerima, a drugima neka se rješava iz onoga što nismo mi pošteni za njih stvarali već za sebe, da imamo penziju dostojnu čovjeku i da imam neki ponos, a ne jadnik i bijednik, da razmišljam šta ću za ručak i ostalo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+