ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Dinar jača prema evru za 0,25 odsto

Objavljeno u FINANSIJE

BEOGRAD, Dinar će sutra biti jači prema evru za 0,25 odsto, tako da će zvanični srednji kurs biti 103,3320 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).
Prema zvaničnom srednjem kursu NBS, jedan evro koštaće 26 para manje nego danas, kada je srednji kurs bio 103,5951 dinara za jedan evro.
Centralna banka je na međubankarskom deviznom tržištu ove godine kupila pet miliona evra da bi ublažila dnevne oscilacije deviznog kursa.
Dinar je bio najslabiji 4. novembra 2010. godine kada je zvanični srednji kurs iznosio 107,5216 dinara za jedan evro.

Ove godine domaća valuta je prema evru bila najslabija 6. januara, kada je kurs bio 106,4947 dinara za evro, dok je najača bila 15. marta kada je kurs bio 102,5674 dinara za jedan evro. Beta

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+