ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

“Delta Maksi” od danas pod imenom “Delhaize BH”

Objavljeno u TRGOVINA

BANJALUKA, Maloprodajni lanac “Delta Maksi” Banjaluka od danas će poslovati pod novim imenom “Delhaize BH Banjaluka” DOO.

Ova kompanija posjeduje 42 prodajna objekta koji će zadržati dosadašnje nazive “Maksi”, “Mini maksi”, “Tempo” i “Tempo ekspres”, saopšteno je iz ovog trgovačkog preduzeća.

Belgijska kompanija “Delhaize grup” kupila je u julu maloprodajnu mrežu “Delta maksi” u čijem sastavu se nalazilo 450 maloprodajnih objekta u Srbiji, BiH, Crnoj Gori, Bugarskoj i Albaniji. Vrijednost transakcije iznosila je 932,5 miliona evra, uključujući neto dug i ostale uobičajene korekcije od ukupno 318 miliona evra.

“Delhaize grup” je međunarodni trgovinski lanac sa sjedištem u Belgiji, koji je prisutan u 11 zemalja na tri kontinenta.

Ključne riječi:  , , ,

Komentari |


Komentari (2)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+