ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Danas se obilježava Svjetski dan potrošača

Objavljeno u TRGOVINA

BANJALUKA, Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske organizovaće danas u Banjaluci podjelu promotivnog materijala sa informacijama o osnovnim pravima potrošača u Srpskoj i načinima njihovog ostvarivanja.

Podjela promotivnog materijala, povodom obilježavanja Svjetskog dana prava potrošača, biće organizovana na Trgu Krajine i u Robnoj kući “Boska”, sa početkom u 12.00 časova, najavljeno je iz resornog ministarstva.

Ministarstvo trgovine i turizma Srpske svake godine sprovodi promotivne aktivnosti povodom Svjetskog dana prava potrošača s ciljem podizanja svijesti i upoznavanja potrošača u Republici Srpskoj sa svojim pravima, njihovom zaštitom i koracima koje je potrebno preduzeti u ostvarivanju prava. srna

Ključne riječi:  , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+