ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Cvijanović: Biće još smjena direktora !

Objavljeno u OSTALO

zeljka cvijanovicBANJALUKA, Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas da će i ubuduće biti smjena direktora u javnim preduzećima i ustanovama Srpske.
“Pojedini nadzorni odbori, ali i Vlada će ići u određena razrješenja u javnim preduzećima i ustanovama”, rekla je Cvijanovićeva danas novinarima u Banjaluci.

Komentarišući jučerašnju odluku Vlade Srpske o smjeni direktora Dječijeg doma “Rada Vranješević”, direktora Studentskog centra “Nikola Tesla” u Banjaluci i pomoćnika direktora glavnog prosvjetnog inspektora Republike Srpske, Cvijanovićeva je rekla da je u slučaju Doma “Rada Vranješević” riječ o isteku mandata direktora te ustanove.

Kada je riječ o Studentskom domu “Nikola Tesla”, Cvijanovićeva je rekla da je zbog problematične situacije prihvaćena ranije podnesena ostavka direktora, dok je u Inspektoratu razriješen prethodni inspektor jer je imenovana za vršioca dužnosti pomoćnika ministra za obrazovanje. (Srna)

Ključne riječi:  , , , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+