ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Cryo-Save i Mercator BL predstavili zajedničke projekte

Objavljeno u OSTALO

slikaBANJALUKA, Danas su Mercator BL i kompanija FAMILY-PLUS, ekskluzivni i ovlašteni partner Cryo-Save-a, vodeće evropske i svjetske porodične banke matičnih ćelija za BiH, predstavili zajednički projekat koji će biti od koristi za lokalnu zajednicu, kupce Mercatora i korisnike usluga Cryo- Save-a.

Ovom saradnjom kupci Mercatora će imati dodatne pogodnosti. Svi korisnici Mercator Pika kartice moći će ostvariti popust u visini od 50 evra prilikom plaćanja usluge pohranjivanja matičnih ćelija, kao i popust od 30 odsto za DNK analizu koji se odobrava za njih i njihove porodice,navodi se u saopštenju.

Ključne riječi:  , , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+