ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Crna Gora: Cijena metra kvadratnog u Budvi 1.400 evra

Objavljeno u OSTALO

PODGORICA, Prosječna cijena metra kvadratnog stana u novogradnji u Crnoj Gori u prvom kvartalu iznosila je 1.170 evra i veća je za 10,9 odsto, u odnosu na isti period prošle godine, podaci su crnogorskog Zavoda za statistiku /Monstata/.

Iz Monstata je saopšteno da je prosječna cijena metra kvadratnog u novogradnji 20,2 odsto veća u odnosu na četvrti kvartal prošle godine.

Prosječna cijena metra kvadratnog stana u novogradnji u prvom kvartalu u Podgorici je iznosila 1.120 evra, Baru 1.200 evra i Budvi 1.410 evra.

“Razlike u prosječnim cijenama stanova u novogradnji u značajnoj mjeri zavise od učešća stanova crnogorskog Fonda za solidarnu stambenu izgradnju”, navodi se u saopštenju Monstata. Srna

Ključne riječi:  , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+