ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

“Brend finansi”: „Aeroflot“ je najmoćnija kompanija

Objavljeno u OSTALO

LONDON/MOSKVA, Konsultantska agencija “Brend finansi” proglasila je “Aeroflot” najmoćnijom avio-kompanijom na svijetu, ocijenivši njen rejting oznakom “AAA”.

Analitičari ove agencije ocjenjuju da je ruski “Aeroflot” dominantan na unutrašnjem tržištu i da nadilazi konkurenciju prema mnogim marketinškim parametrima.

Kako je rečeno, “Aeroflot”, pri tome, nema monopolski status i ekskluzivni pristup vazdušnim linijama, pa se njegovo liderstvo objašnjava konkurentskim prednostima.

Ruska avio-kompanija ima najmlađu flotu aviona među velikim avio-kompanijama i radi na svojoj promociji na stranim tržištima, uključujući i Aziju.

Položaj “Aeroflota” u toj regiji jak je i zbog partnerstva sa “Mančester junajted”, najvrednijim fudbalskim brendom na svijetu, naglašavaju analitičari agencije “Brend finansi”. Srna

Ključne riječi:  , , , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+