ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Apple predstavio dugo očekivani iPhone 8 i novi Apple Watch

Objavljeno u TELEKOMUNIKACIJE i IT, VIJESTI IZ SVIJETA

CUPERTINO, Američka kompanija Apple otkrila je juče na prezentaciji u novom sjedištu u Kaliforniji novu generaciju pametnih telefona iPhone 8 i iPhone 8 Plus, prenosi CNN.Slikovni rezultat za iphone 8

Dugo očekivani novi proizvodi dolaze u tri boje, sivoj, zlatnoj i srebrenoj, a njihova cijena će biti i do hiljadu američkih dolara. Apple je prezentovao i novi ojačani Apple pametnih sat, koji će, između ostalog moći prepoznati i rane znakove srčanog udara kod korisnika.

Novi iPhone će biti brži, otporniji od svojih prethodnika s boljim mogućnostima za fotografisanje. Imaće A11 bionički čip te pobošani senzor kamere.

Ekran pokriva gotovo cijelu prednju površinu, a glavna mehanička tipka je konačno prošlost za ovu vrstu pametnih telefona. Prvi čovjek Applea Tim Cook je prezentaciju započeo sjećanjem na osnivača ove kompanije Steva Jobsa koji je prije 10 godina predstavio prvi iPhone koji je od ove kompanije načinio jednu od najuspješnijih u istoriji, javlja CNN.

 

Ključne riječi:  , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+