Capital.ba

Treća regionalna itSMF Konferencija

23.05.2009. / 10:46

                                                          OHRID, itsmf3. Regionalna itSMF Konferencija će se održati od 27. do 28. maja u Ohridu, Republika Makedonija u organizaciji itSMF Chaptera iz Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Konferencija je besplatna za sve učesnike, i ima za cilj da okupi IT eksperte i Servis Menadžere u regionu i omogući im da usvoje nova IT znanja i razmjene iskustva neophodna da u okviru svojih kompanija i organizacija implementiraju globalno usvojene trendove poslovanja i unaprede postojeće procese i procedure.

Na prošlogodišnjoj konferenciji u Opatiji, gde je učestvovalo preko 100 delegata i 30 kompanija-izlagača iz Hrvatske, Slovenije i Makedonije, Društvo itSMF Srbija je objavilo svoje osnivanje i uključilo se u rad na regionalnom nivou. Ove godine organizatori pozivaju IT kompanije i zainteresovane delegate iz Srbije da prisustvuju ovom skupu i na najbolji način reprezentuju našu zemlju u oblasti IT Service Management-a.

Program Konferencije je sledeći:

* Dan 1: IT Servisi – Working together
* Dan 2: ICT Standardi

Namera organizatora je da učesnicima iz ovog regiona predstavi aktuelne i interesantne ITSM prezentacije, IT rešenja i izazove, upozna sa ITSM stručnjacima i do sada stvorenim partnerstvima, jednom rečju sve ono što se moće nazvati Best Practice u ovoj oblasti.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!